Wijkraad Waterhoef Oisterwijk
Voor bewoners door bewoners

Introductie

De bedoeling van deze website is het informeren van (nieuwe) wijkbewoners over de wijk Waterhoef waarin zij (gaan) wonen. Het gaat daarbij om algemene informatie die min of meer permanent is en niet om wijknieuws. Het wijknieuws kan namelijk door iedere organisatie aangeboden worden via de Waterhoef pagina op de site wijknieuws.nl, zie hierboven in de menubalk.

Als we praten over de wijk Waterhoef in Oisterwijk dan bedoelen we daarmee het gebied dat in het noorden wordt begrensd door de Nicolaas van Eschstraat en in het zuiden door de Kivitslaan. De westgrens wordt gevormd door de Gemullehoekenweg. De oostgrens valt samen met de grens aan de bebouwing. Elders op deze site vindt u een stratenplan van de wijk met daarin enkele locaties die van belang zijn voor de bewoners.

In de menu-item 'Over de Wijk' vindt u enige informatie over de historie van de wijk en worden een aantal organisaties die in de wijk gevestigd zijn besproken.

Wij nodigen u uit om aanvullende informatie te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast vindt u in de menubalk nog een verwijzing naar een pagina met weblinks naar voor de wijkbewoners interessante organisaties waaronder de Wijkraad Waterhoef.