Wijkraad Waterhoef Oisterwijk
Voor bewoners door bewoners

Wijkraad

Jouw wijk is jouw zaak, doe mee!

Wijkraad de Waterhoef houdt zich actief bezig met zaken in en over de wijk. Momenteel bestaat de wijkraad uit een kleine club energieke mensen, die zeker nog hulp, ondersteuning en goede ideeën kunnen gebruiken. Onderwerpen die op de agenda staan zijn bijvoorbeeld de infrastructuur van de wijk, de inrichting van de openbare ruimte, voorzieningen zoals de brede school of bouwplannen La Hollande 2. Heb je interesse in (één van) deze onderwerpen? Of denk je dat je weet hoe het beter kan? Dan is de wijkraad op zoek naar jou. Want jouw wijk is jouw zaak, dus doe mee!

Meer informatie of aanmelden kan bij

Huidige samenstelling van de Wijkraad:

Vacature Voorzitter

 vacature, penningmeester

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bert Klerks, Lid

Enny van Helden, Lid

Karin Rentmeester, Lid

Eric Rentmeester, Lid

Ton Thomasse, Lid

Doelstelling van de Wijkraad

Het in stand houden en bevorderen van het leefklimaat ten behoeve van de bewoners van de wijk Waterhoef.

Daartoe organiseren we informatieavonden over diverse onderwerpen als OV-chipkaart, de Voorste Stroom, Brede School, veiligheid in de wijk, Groen voor Grijs, enzovoorts en helpen mee met de ouderen-middagen bij het Wijkcentrum De Waterhoef. Verder zijn wij constant in contact met de gemeente om voeling te houden over wat er in de wijk gaat of kan gebeuren. Maar u moet altijd in het achterhoofd houden dat we niet gekozen zijn, wij bepalen niets voor u, maar helpen en steunen u met het contact met bijvoorbeeld de gemeente. Heeft u als bewoner van onze wijk opmerkingen, vragen of problemen die volgens u de wijkraad aangaan, neem dan contact met ons op.

U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.